Zoek een vacature (99)
v
v
Zoek een professionalAstorium bemiddelt professionals in IT, Finance en HRM op vrijwel alle niveaus voor vaste en tijdelijke functies.
Astorium

Maak kennis met Bart Jan van Trommel

Drijfveer

Ik zoek overal een uitdaging. Het hoeft niet altijd makkelijk te zijn, als je maar een mooi resultaat aflevert en onderweg daarnaartoe ook geniet. Dit doe ik zakelijk, maar ook bij sport. Voor mij is dat waterpolo. De laatste paar jaren is daar marathonlopen bijgekomen. Ook op professioneel vlak, met mijn expertise in Big Data Analytics, Machine Learning en Digital recruitment, kijk ik naar proces en resultaat, waarbij zorgvuldigheid en het oog van de mens belangrijk is en blijft.

Mooiste persoonlijke ervaring

Mijn mooiste persoonlijk ervaring is de geboorte van mijn kinderen. Zij laten mij de relativiteit van alles inzien en houden mij een spiegel voor, zoals niemand anders dat kan.

Fascinerend

Ik ben van nature nieuwsgierig, en ik ben altijd gefascineerd geweest in wat iemand echt wil en waarom. Ik luister naar woorden, maar probeer ook gedrag, lichaamstaal, woordkeuze en andere indicatoren die ik waarneem te begrijpen en tussen de regels door te lezen wat iemands doelen en drijfveren zijn. Zo snap je waarom mensen de dingen doen die ze doen en kun je hierop je eigen actie afstemmen. In combinatie met de Big Data-tooling en kennis die ik heb, kan ik hierdoor nog beter mens en organisatie doorgronden en dat is wat op professioneel vlak nooit verveeld en waarin ik altijd innovatie zoek.

Bekijk Bart Jan's LinkedIn profiel