Zoek een vacature (77)
v
v
Zoek een professionalAstorium bemiddelt professionals in IT, Finance en HRM op vrijwel alle niveaus voor vaste en tijdelijke functies.
Astorium

State-of-the-art ziekenhuis op zoek naar een HR Businesspartner

Situatie

Het JBZ zoekt in haar leveranciers een partner die adviseert en proactief handelt op het gebied van HR-detachering en capaciteitsvraagstukken. Het JBZ en Astorium hebben in een vroeg stadium naar elkaar uitgesproken dat men streeft naar een langere termijn relatie. Commitment van zowel het JBZ en Astorium.

Aanpak

Vanuit dit commitment werden heldere werkafspraken gemaakt met vaste contactpersonen en werd al snel duidelijk dat we op 1 lijn zaten. Astoriumheeft meteen een aantal opdrachten opgepakt om ook daadwerkelijk in de praktijk te laten zien hoe wij commitment en focus aanbrengen voor onze klanten. Binnen het JBZ draaien een aantal programma’s, één van die programma’s is de permanente resourceplanning op IT.

Resultaat

Vele IT personeel & capaciteitsvraagstukken worden vanuit de resourceplanner bij Astorium neergelegd. Wij treden adviserend op en indien de vraag buiten onze expertise ligt geven we dat meteen aan.Onze kracht zit in onze branche-expertise, op de vakgebieden van IT, Finance en HRM en de snijvlakken die de vakgebieden onderling hebben. Ons uitgebreide netwerk stelt ons in staat hierbinnen vele vragen te beantwoorden. Zo hebben wij inmiddels onder andere binnen projectmanagement, projectleiderschap en resourceplanning een aantal professionals bemiddeld.
Maak persoonlijk kennis Meer informatie over deze praktijkcase? Bel ons via 070 - 358 7375 of gebruik de contactknop.