Zoek een vacature (74)
v
v
Zoek een professionalAstorium bemiddelt professionals in IT, Finance en HRM op vrijwel alle niveaus voor vaste en tijdelijke functies.
Astorium

Gemeente Pijnacker-Nootdorp: Wij hebben met spoed een applicatiebeheerder nodig voor het sociale domein!

Situatie

De Gemeente heeft door omstandigheden per direct behoefte aan een applicatiebeheerder voor het sociale domein; het liefst met kennis van de applicatie CiVision. Met deze vraag ging Astorium aan de slag. Er was geen functieprofiel voor handen, en zowel de gemeente als Astorium wisten dat er weinig ICT-specialisten beschikbaar zijn.

Aanpak

Een uitdagende opdracht voor een afdeling die snel ondersteund moest worden. De Senior Consultant en Recruitment Consultant van Astorium zijn samen meteen aan de slag gegaan. Door de ervaring binnen Astorium op applicatiebeheer gebied en binnen het sociale domein waren wij snel in staat een searchprofiel op te stellen en dit te bespreken met de gemeente. Ook hebben wij met de Gemeente Pijnacker-Nootdorp besproken dat wij ook professionals voorstellen met CiVision ervaring op andere domeinen dan het sociale domein, en dat wij vooral ook een match moeten maken op basis van competenties en soft-skills. Dit vergt wat meer begeleiding bij het inwerken van de kandidaat, maar die mogelijkheid had de gemeente.

Resultaat

Een snelle, soepele en creatieve selectieprocedure, heldere afspraken en een tevreden opdrachtgever en professional. De afdeling heeft weer de juiste ondersteuning!

Maak persoonlijk kennis Meer informatie over deze praktijkcase? Bel ons via 070 - 358 7375 of gebruik de contactknop.