Zoek een vacature (74)
v
v
Zoek een professionalAstorium bemiddelt professionals in IT, Finance en HRM op vrijwel alle niveaus voor vaste en tijdelijke functies.
Astorium

Onderwijs organisatie: Inhuurbehoefte en de aanbestedingswet

Situatie

Een HR-vraagstuk kan door de dynamiek van een organisatie of sector tijdens de uitvoering van karakter veranderen. De Senior Consultants van Astorium zijn gewend om snel te schakelen zoals in deze praktijkcase van een onderwijs organisatie. De zittende Directeur Bedrijfsvoering was zowel verantwoordelijk voor het strategisch beleid als het managen van de afdelingen Finance, IT, Legal en Inkoop. Een omvangrijk pakket terwijl een fusie voor de deur stond waar hij ook veel tijd aan moest gaan besteden.

Aanpak

Na overleg met Astorium werd besloten voor een periode van een jaar een interim manager bedrijfsvoering in te huren om de directeur te versterken gedurende het fusietraject. De interim manager moest ervaring hebben met fusietrajecten. Echter, de aanbestedingswetgeving liet tijdelijke ondersteuning van een interim-manager niet toe. In overleg is uiteindelijk een vaste functie geformuleerd met een sterke wens de functie snel in te vullen. Met de inzet van 2 Recruitment consultants is Astorium aan de slag gegaan, zodat de situatie voor de zittende Directeur snel weer werkbaar zou worden. 

Resultaat

Na een drietal selectierondes, in een strak geregiseerd proces, heeft de klant toch snel haar gewenste en beoogde Manager Bedrijfsvoering. Een tevreden Directeur én een organisatie die verder kon met het fusietraject.

Maak persoonlijk kennis Meer informatie over deze praktijkcase? Bel ons via 070 - 358 7375 of gebruik de contactknop.