Zoek een vacature (75)
v
v
Zoek een professionalAstorium bemiddelt professionals in IT, Finance en HRM op vrijwel alle niveaus voor vaste en tijdelijke functies.
Astorium

Offshore Company: Verhuizing IT functie, van Nigeria naar… Rotterdam

Situatie

De organisatie is een offshore company die wereldwijd actief is als toeleverancier van de Olie & Gas branche. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nigeria met een drietal kantoren in Shanghai, Perth en Rotterdam. De directie wilde een stabielere IT omgeving en heeft er voor gekozen om vanuit Rotterdam op het gebied van IT het bedrijf wereldwijd te supporten. Initieel lag er de vraag naar detachering van ICT-specialisten op het gebied van system- / network engineering, SharePoint en maatwerk-applicatiespecialisten.

Aanpak

Door de werkwijze van Astorium, waarbij de Consultants op een strategische wijze kijken naar de ICT-detachering en personeelsplanning van een organisatie, heeft Astorium geadviseerd naast interim ook te gaan richten op breed opgeleide IT Engineers die ook daadwerkelijk op de pay-roll van de offshore company konden komen om zo kennis en ervaring te borgen, voor nu, maar ook voor de toekomst. Zoeken naar IT-professionals die meekunnen in de doelstellingen van de organisatie.

Resultaat

Astorium is er in geslaagd om vanuit Nederland en Roemenie IT Engineers te bemiddelen die qua kennis en kunde de IT managers konden ondersteunen. Daarnaast is een SharePoint specialist ingezet die een nieuwe SharePoint-farm voor de offshore company heeft gebouwd.

Maak persoonlijk kennis Meer informatie over deze praktijkcase? Bel ons via 070 - 358 7375 of gebruik de contactknop.